TALE om EMIL BIER 20. April

TALE om EMIL BIER af Daniel D’Amaro

NB! Dette er den tale, som blev afbrudt i salen (pga. tidsnød) den 20. april i Orgonite Oasis, hvor den præsenteres her i uafbrudt tekstlig form i stedet for.

Emil Bier sagde engang på DR TV, at han ville ønske, at der var 500 som ham selv i DK.



En person skrev naivt om Emil dengang: “Der FINDES langt over 500 mennesker i Danmark som påpeger fejlene i strukturen, både i ministerierne og i sundhedsvæsenet.

Jeg svarede: De kan ikke rette fejlene i synderlig grad, medmindre de får besked på det fra højere sted. Hvis det var tilfældet, hvorfor lyttede de ikke til Emil Bier, da han påpegede Phtalater i mælk, farlige kugler som er forbudt i krig, foramet uran, diæt i stedet for insulin, at mælk forårsager osteoporose, m.m.m….?

De SABOTERER typer som Bier i Folketinget [1]

Nej, Carsten Jensen – før han blev blæst – ramte den DK DDR’ske apparatjik-mennesketype godt – og dette kan gælde for mange faggrupper:

“Jeg forestillede mig en samtale mellem en politiker og en journalist, der netop har afsløret, at han har tænkt sig at stille politikeren til regnskab for en temmelig ubehagelig historie. »Hvis du gør det,« siger politikeren, »taler jeg aldrig mere med dig. Så er der fra nu af lukket for det varme vand. Ikke flere gode historier til dig. Du kan banke på min dør, så meget du vil. Du kommer ikke ind.«

Det er i dette øjeblik, virkelighedens journalist får et usikkert blik og begynder at granske sine hænder. I min fantasi om en bedre verden ser han derimod op og stirrer politikeren trodsigt ind i øjnene. »Hør her, dit røvhul,« siger han. »Jeg taler heller ikke mere med dig. Vi boykotter dig. Du bliver aldrig mere refereret i avisen for noget som helst, ingen fotos, ingenting. Hvis du ringer os op med et af dine sædvanlige selvpromoverende nonsens-budskaber, vil vi ved lyden af dit navn, blot svare hvem? og derefter stille dig om til piccolinen. Og hvis nogen spørger, hvorfor man aldrig mere hører noget fra dig, vil vi trække på skulderen og sige, at du jo må have valgt at spille en tilbagetrukket rolle i politik, hvilket jeg forsikrer dig for, at du lige præcis i dette øjeblik også har. Så du må hellere få åbnet for det varme vand igen, for ellers kan du godt kysse din fede, taburetklæbende røv farvel. For det tilfælde, at du ikke har forstået budskabet, brormand, så er det os, der bestemmer. Fat det så!«

Politikere bør være bange for journalister. De skal ikke tænke på dem som nyttige idioter. De skal få tynd mave, bare de ser en journalist for sig. Men danske aviser repræsenterer i disse år ikke andet end den institutionaliserede magtesløshed. Det er kun journalisterne, der ikke har opdaget det. Under diktat fra snæversynede bestyrelser, der kun tænker i omkostninger og fortjeneste, med chefredaktører, der for de flestes vedkommende ikke er andet end inkompetente, anonyme funktionærtyper på gennemtræk fra bladhus til bladhus, falder og falder oplagene på såvel de store, landsdækkende morgenaviser som formiddagsbladene mod et absolut nulpunkt, en udvikling, alle synes at acceptere med en stoisk, nærmest masochistisk resignation, og som i hvert fald aldrig giver anledning til selvransagelse. At tale med en journalist om dansk presses fremtid er som at tale med en psykotisk virkelighedsfornægter, der fra sit tilflugtssted i en narcissistisk, selvcentreret fantasiverden uanfægtet tror på løgnen om sin egen betydningsfuldhed.”
– Carsten Jensen, ‘Når Sandheden Bliver Væk’, Information, 2011:
http://www.information.dk/254127

Heraf kommer det ridderideal, det som burde være almen fornuft og medmenneskelighed, som er typens Emil Biers berettigelse. Det er derfor der skal være 500 af Emil Biers typer, men det er ikke de robotniks (der er måske 10), som sidder som karriere-opportunistiske servile skødehunde i etaten for magtens centrum i den maskerede fasciststat som DK er blevet. Det uhyggelige er, at få har opdaget det. IDAG er der flere som er vågnet op, men langt fra nok. De fleste snorksover, som bekendt.

Som en figur pointerede i en Milos Forman film; hvorfor skal jeg gå i brechen for at beskytte DIN frihed? Og sundhed….

Hvis statens uhellige alliance med multinationale virksomheder, Big Pharma, våben, etc. går ud over mennesker uden, at de mennesker som det går ud over, er bevidste om det, ja så fremstår Emil Bier langt ude, men det er – som Emil Bier siger – fordi de er lettere ubegavede. Eller uvidende, vil jeg sige.

Lad mig omformulere det: i desensitiviseringens tidsalder, bliver de sensitive sygeliggjort.

Rephrase nr. 2: I de uvidendes tidsalder bliver sandhedssigerne kriminaliseret

Rephrase nr. 3: I middelmådighedens tidsalder, bliver talentløshed premieret

Rephrase nr. 4: I apatiens tidsalder bliver de ‘clairvoyante’ mistænkeliggjort som kværulante

MERE Citatrytteri som indskudt bemærkning –  en række af korte Koans, verbale udsagn som kan lede til små kognitive ‘oplysningsglimt’ ( i denne sammenhæng i analytisk forstand):

Hvis du giver en slave vinger, vil han feje gaden med dem
– polsk ordsprog

Fangen vender tilbage til hulen for at informere fangerne om, at de er fanger.
 De tror ikke på ham. og truer med at slå ham ihjel, hvis han forsøger at sætte dem fri
– om Platons Hule og Sokrates

 Lykkelige slaver er de bitreste modstandere af frihed
  ―Marie Freifrau von Ebner-Eschenbach

Det er svært at frigive tåber fra de lænker de ærer ―  Voltaire 

Frygten for frihed gør os stolte af at være slaver
 ―  Ukendt

Tilfredse slaver gør vågne mennesker ulykkelige

Et psykopatisk ‘normaliseret’ samfund ser ikke dets egen psykopati…fordi det er ‘normalt’

Hvis du ikke indser ufrihed, vil du aldrig bryde dine lænker – hvis du ikke bryder 
dine lænker, vil du ikke kunne hjælpe dig selv eller andre

Hvis du ikke lærer at tænke selv, bliver dine tanker ikke dine egne men andres

Hvis du ikke skriver dit eget script i livet, bliver du en statist i en andens
– variation af John Taylor Gatto, Krishnamurti, etc.



[1] Eksempel – kopi af brev fra 2018-02-07 fra Emil Bier:


Jeg vil gerne have aktindsigt i hvordan det er muligt at en email –  se nedenfor – forsendelse til folketingsmedlemmerne er blokeret kl 15.13 idag. Alle akter vedrørende  denne sag bedes fremsendt. Hvem er er ansvarlig og hvordan  virker dette blokeringssystem . 


Hvis man af et medlem bliver erklæret for total forrykt hvordan skal man så forsvare sig når I lukker  mail ned…. er det lovligt….


I har tidligere skrevet til mig at jeg står på
listen – hvilken ?

mvh 

emil bier

  Desuden vil jeg gerne se den tilladelse jeg mener I  må have  i forbindelse med datatilsynets regler samt en tilkendegivelse om I overholder databeskyttelsen for offentlige virksomheder :

Stk. 8. For den offentlige forvaltning må der ikke føres edb-registre med oplysninger om politiske forhold, som ikke er offentligt tilgængelige.

Men det er ikke tilgængeligt, idet jeg tidligere har spurgt præsidiet uden at modtage noget svar.

1 .  Jeg står på en hemmelig liste oplyst af Kasper Sørensen, kontorelev, folketingets retsudvalg.

2 I blokerer en forsendelse pr EDB på nøjagtigt samme tidspunkt  15.13 igår  – så I må have en hemmelig instruction/liste  I  kan blokere hvis I ikke ønsker mail etc.

Aktindsigt ønskes.

Er vi i DDR ??


Kasper Sørensen <Kasper.Sorensen@ft.dk>

04/11/2016

Hej Pernille

Hvad gør vi med ham Emil?

Han vil gerne have hans henv. Offentlig.

Men han er jo på Listen.

Med venlig hilsen

Kasper Sørensen

Kontorelev

Udvalgssekretariatet

Christiansborg

DK-1240 København K

Tlf.  +45 33 37 55 00

Dir.  +45 61 62 38 01

Design a site like this with WordPress.com
Kom igang